KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

На сметководствениот оддел на Вашата фирма или можеби лично Вам Ви се потребни знаења од областа на сметководството, финансиите и даночниот систем на Р. Македонија? Основни сметководствени знаења се неопходни за секој иден професионалец, административец, сопственик на бизнис...
 
Тогаш кликнете тука

Планирате кариера во финансиска институција или едноставно сакате да имате зголемена контрол над сопствениот бизнис? Сакате да дознате како се читаат финансиските извештаи? Потребно Ви е знаење од областа на финансиското планирање и анализа на финансиските извештаи!

Кликнете тука за повеќе

За сите оние кои сакаат подетално да се запознаат со конкретни и специфични сметководствени ситуации (производство, градежништво, лизинг итн.) - напредно сметководство.

Кликнете тука за детали

Имате лиценца за сметководител или овластен сметководител и мора да посетувате обуки за КПУ?

Кликнете тука за повеќе детали

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно