KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

Можност со кариерен развој со нашите обуки

На наше големо задоволство од септември 2018 Конто Профит и vrabotuvanje.com.mk со формална соработка!

Актуелни можности за вработување во рамките на секторот сметководство и финансии сите заинтересирани слушатели на нашите обуки ќе може да најдат на нашата facebook страница facebook.com/kontoprofit.

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно