KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

Изберете како сакате да се пријавите за школата:

Уписите за обуките за практично водење на сметководство траат цела година, а вообичаено се формираат групи во 2 циклуси секоја година (есенски и пролетен). Еден циклус трае 10тина недели, со по два блок часа неделно. Есенскиот циклус трае од прилика од крајот на септември до средината на декември, додека пролетниот циклус трае од средината на март до крајот на мај.

Можете да не следите и на facebook:
http://www.facebook.com/kontoprofit за да бидете во тек со сите новости!

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно