KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

Колку трае обуката и тренинзите?


Интензивните, двомесечни обуки за практично сметководство се одржуваат во два циклуси во текот на годината (помеѓу септември и декември и помеѓу март и мај) и за нив пријавувањето трае во текот на целата година (клик за контакт инфо). Најчесто се постигнува согласност за одржување на предавања од по 90тина минути во два попладневни термина во неделата (понеделник и среда односно вторник и четврток од 16:00 до 18:00 и од 18:00 до 20:00 се најчести редовни термини а петок е најчесто резервиран за оние коишто доаѓаат од внатрешноста на државата и кои сакаат двата блок часа да ги слушаат со едно доаѓање или пак оние коишто пропуштиле час во текот на неделата или сакаат да повторат дел од материјата). 

Пријавата за настава трае цела година. Кликнете тука за Формулар за Пријава

Останатите обуки се одржуваат секогаш кога ќе се објави конкурс за уписи. За да бидете во тек, следете не на facebook.

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно