KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

Сакате да стапите во контакт со нас?


Адреса:

Конто Профит ДОО Скопје,
бул. Јане Сандански бр. 79А, локал 10 (сутерен)
View Конто Профит (Konto Profit) in a larger map


map

Телефони: 

070 22 11 65 (моб.)
070 26 26 90 (моб.)
02 609-1551 (фиксен)

Електронска пошта:

konto@profit.mk (за бизнис услугите кои Ви ги нудиме)
grozdanov_b@profit.mk (за нашите образовни програми, семинари и in house обуки)

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно