KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

Не губете големи зделки заради процедурални пропусти


Дозволете нашиот експертски тим да Ве води низ системот за јавни набавки и електронски аукции. Тука сме да ви помогнеме околу подготовката на целата постапка - од прибирање на потребната документација па се до нејзиното прикачување во системот за јавни набавки.


Секој проект има свои специфики и ние ќе ви помогнеме во разработката на сите детали околу учество на какви било тендери. Огромен број фирми со одлични понуди не успеале да добијат тендери заради незапознаеност со системот и законската регулатива. Не дозволувајте тоа да Ви се случи и Вам.

За повеќе информации како да стапите во контакт со нас
кликнете тука.

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно