KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри
Стопански и Трговски Комори

Американска трговска комора во Македонија


Унија на германските комори за индустрија и трговија – Претставништво Скопје

Комора на сметководители на Македонија (при ССК)

Државни институции

Министерство за Финансии на Република Македонија

Управа за Јавни Приходи

Централен Регистар на Македонија

Листа на овластени регистрациски агенти (основање на фирми без надомест)

Народна Банка на Република Македонија

Електронски Систем за Јавни Набавки на Република Македонија

Министерство за Транспорт и Врски на Република Македонија

Консалтинг Куќи

Рафајловски Консалтинг

СФиД

ПроАгенс

Примеко

БС Консалтинг

ФВ Консалтинг

Еуроконсалт Плус

Останати корисни портали

Право.орг.мк

Македонска Интернационална Новинска Агенција

Макфакс

Македонска Информативна Агенција

Капитал

Е-Даноци

Системот е-даноци на УЈП

КИБС Токен
 
Телеком Токен


АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно