KОНТО ПРОФИТ
Ваш компас на патот кон успехот:Сметководство, даноци, консалтинг, правни услуги, обука на стручни кадри

Бизнис партнери од странство?


Бизнис Сервисот на КОНТО ПРОФИТ ДОО, Ви нуди стручна кореспонденција, совети при бизнис преписки и симултани преводи за потребите на Вашиот бизнис, на два светски јазици, Германски и Англиски. Цениме дека со оваа наша услуга во голема мера Ви ги олеснуваме Вашите контакти со странските деловни партнери.

За бизнис кореспонденција се наплаќа дополнително посебен, еднократен надомест.

САКАТЕ СТРАНСКИ ПАРТНЕР А СЕ ГРИЖИТЕ ДА НЕ ЗАВРШИТЕ LOST IN TRANSLATION? ДОЗВОЛЕТЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ! (кликнете за контакт информации)

АНКЕТА
Дали нашиот Сајт нуди доволно информации?
Да, сосема доволно
Премногу, тешко се наоѓа тоа што е корисно
Недоволно